Over ons

Welkom bij de Leidse Salon

In de zalen van het Utopa Weeshuis aan de Hooglandse Kerkgracht 17 in Leiden is Stichting Utopa  een podium voor kamermuziek gestart.

 

Er worden niet-alledaagse concerten op topniveau uitgevoerd door beroemde musici die hun sporen hebben verdiend, maar ook door aanstormend jong talent. De concerten worden uitgevoerd in de mooiste zaal van het onlangs geheel gerestaureerde weeshuis. De intieme Leithenzaal biedt plaats aan maximaal 100 bezoekers. Na de concerten is er gelegenheid wat na te praten en van gedachten te wisselen en met de uitvoerende kunstenaars.

 

 

Nieuwe geluiden in het hart van Leiden

Kamermuziekconcerten

Bij de Leidse Salon kunt u terecht voor kamermuziekconcerten in een prachtig gerestaureerd historisch pand. De concerten bij de Leidse Salon worden geprogrammeerd aan de hand van bijzondere thema's waarbij muziek samengebracht wordt met taal en andere kunstvormen. 

 

In het gratis full color tijdschrift Klank en Taal kunt u uitgebreid lezen over het programma van de Leidse Salon. 

Word lid van de Leidse Salon

Voor 40 euro per seizoen wordt u lid van de Leidse Salon en u ontvangt 40% korting op uw entreeprijs.

Bovendien ontvangt u gratis het boek Klankenliefde, verhalen over liefde en muziek, als welkomstgeschenk. De verhalen in Klankenliefde zijn geschreven door Loek Dijkman, de oprichter van de Stichting Utopa en van de Leidse Salon.

 

U kunt op deze pagina lid worden.
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van wat er gebeurt bij de Leidse Salon? Schrijft u zich dan nu op deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

De Leidse Salon is geregistreerd bij de KvK onder nummer 28099490. Op de kaartverkoop zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info