Coronaprotocol

Begin 2022 opent de Leidse Salon voor het eerst haar deuren voor het publiek. Om de situatie voor u en onze medewerkers zo veilig mogelijk te houden, verzoeken we u vriendelijk onderstaande gezondheidsregels in acht te nemen. Het is op het moment van schrijven (december 2021) nog niet duidelijk hoe lang de onderstaande regels van toepassing zullen blijven. Voor de meest recente informatie vragen wij u onze website in de gaten te houden.

 

Vanaf 28 november zijn de volgende regels van toepassing. We zullen deze blijven aanpassen aan de hand van het beleid van de overheid:

 

  • De Leidse Salon is alleen te bezoeken met een geldig coronatoegangsbewijs. Wij accepteren een digitaal of uitgeprint bewijs. De QR-code op uw bewijs zal worden gescand bij de ingang en u moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien. Let op: indien u zich voorafgaand aan een concert laat testen, mag de uitslag van de test niet ouder zijn dan 24 uur.  Indien u niet in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs, kunnen wij u helaas niet binnenlaten.
  • In het gebouw van de Leidse Salon wordt 1.5 meter afstand gehouden en is het dragen van een mondkapje verplicht wanneer u zich door de ruimte beweegt.
  • De Leidse Salon is vanaf een uur voor aanvang van een concert geopend. U heeft dan de mogelijkheid om een drankje te drinken. Na aanvang van het concert is de bar gesloten. 
  • U kunt uw handen op verschillende plekken desinfecteren. 

 

Algemeen:

  • Blijf thuis indien u verkouden of andere corona gerelateerde klachten heeft. Ook als u gevaccineerd bent.
  • Voorafgaand aan een concert worden deurklinken, stoelen, tafels en servies zorgvuldig gereinigd en gedesinfecteerd.
  • De ruimte van de Leidse Salon is voorzien van goede en voor het doel geschikte apparatuur en ventilatie. De afzuiging staat op maximale stand en de buitenlucht wordt gefilterd. Er vindt geen overstroom naar andere ruimtes plaats.
  • Indien een concert wordt afgelast, stellen wij kaartkopers per mail op de hoogte. Ook zal er een update op de website worden geplaatst. Bij afzegging door ons wordt het totale bedrag aan u teruggestort. Let op: indien u zelf niet aanwezig kunt zijn bij een concert vanwege gezondheidsklachten, is restitutie niet mogelijk.

    Op deze website van de rijksoverheid vindt u veel informatie en uitleg omtrent uw coronabewijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info